28/05/2009

MΟΝΟΙ @ Act

Ο κάνθαρος θα δείξει ένα δείγμα της νέας του παράστασης (σε συμπαραγωγή με τη Βιομηχανική) για εφτά μόνο ημέρες στο act. Η δουλειά αυτή θα παρουσιαστεί, εκτός απροόπτου, στην ολοκληρωμένη της εκδοχή το φθινόπωρο στον ίδιο χώρο.

Είναι η δραματική ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του, οι οποίοι ζουν τη σχέση τους με δυσκολία στην Πάτρα των ημερών μας. Η παράσταση θα βασίζεται στο υλικό της μεγαλύτερης παράστασης που θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο χωρίς, ωστόσο, να προδίδει τη συνέχεια. 
Ο τίτλος της παράστασης είναι «ΜΟΝΟΙ».

Το κείμενο του έργου έχει προκύψει από την ομαδική δουλειά των Γιάννας Ροϊλού, Τηλέμαχου Τσαρδάκα και Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος είναι και ο σκηνοθέτης της παράστασης. Το κείμενο διαμορφώθηκε στην διάρκεια των προβών(και εξελίσσεται ακόμα) και από τους ηθοποιούς της παράστασης ΦάνηΔίπλα και Φένια Σχοινά. O σκηνικός χώρος είναι σε επιμέλεια Γιώργου Μαραζιώτη, οι φωτισμοί της Ευσταθίας Δρακονταειδή και η μουσικη τον B- sides.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65β) από τη Δευτέρα 25 ως και την Κυριακή 31Μαΐου 2009 στις 21:30.

Η παράσταση θα διαρκεί, περίπου 35 λεπτά και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι μόλις 5€. Όσοι παρακολουθήσουν την παράσταση θα μπορούν – κρατώντας το απόκομμα του εισιτηρίου τους – να έχουν κάποια σημαντική έκπτωση στην ολοκληρωμένη παράσταση του φθινοπώρου.

Κρατήσεις θα γίνονται στα τηλέφωνα 2610 272037 (αφήνετε την κράτησή σας στον τηλεφωνητή / ημερομηνία, αριθμό θέσεων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας σε περίπτωση προβλήματος) και στο 6984 072341. Επίσης, ισχύει η κράτηση στο email info@kantharos.gr(μόνο μετά από την απάντηση επιβεβαίωσης).

(Πηγή: www.online-press.gr)

No comments:

Post a Comment